Nieuws

LUSTRUMCONCERT BIGBAND verplaatst naar 14 november 2021 THEATER SNEEK

Het eerder geplande lustrumconcert van 8 november 2020 is voorlopig verplaatst naar 14 november 2021. Op die datum geeft Bigband Cue ‘s middags een Lustrumconcert in de grote zaal van Theater Sneek. Bigband Cue bestaat dan alweer 25 jaar en viert dit met een concert met veel solisten, waaronder zangeres Jannie Brandsma, Dennis Dronkers en Mark Riemer. Het wordt een spetterend concert met een gevarieerd programma waar Cue z’n beste beentje voorzet. Dit concert is ook mijn laatste concert als dirigent van Cue, na ruim 25 jaar neem ik op 14 november afscheid. Save the Date! Bestel hier tickets.

pdf-grafie

Bigband Cue

Dance Explosion

Op 22 en 23 juni 2019 speelde Bigband Cue op de jaarlijkse uitvoeringen van Dance Explosion, de dans afdeling van Kunstencentrum Atrium onder leiding van Raymond Guzman, in de grote zaal van Theater Sneek.

Arcade

Voor uitgeverij ‘Ferskaat’ arrangeerde ik ‘Arcade’ waarmee Duncan Laurence Nederland vertegenwoordigt op het Eurovision songfestival 2019. Het arrangement is voor hafabra en te bestellen bij uitgeverij Ferskaat.

Sneeker Gala

Op 7 juni was 2019 Bigband Cue begeleidingsorkest op het Sneeker Gala in de grote zaal van Theater Sneek. Op deze avond waren er optredens van  cliënten van Talant en Philadelphia samen met Bigband Cue als solist, in een koor, slagwerkgroep of vlaggengroep.

Voor deze samenwerking maakte ik vier arrangementen. De presentatie was in handen van Tamara Schoppert.

Rockopera Tommy

In september 2018 speelde Bigband Cue samen met 8501 Indie uit Joure de muziek tijdens de voorstellingen van Rockopera ‘Tommy’ in Park Heeremastate in Joure. De Rockopera werd in het kader van CH2018 bewerkt en uitgevoerd in het Fries met o.a. acteur Theun Plantinga. Samen met Arjan Kiel arrangeerde ik de muziek voor de blazers van Bigband Cue.

Jack Bottleneck project

In februari 2018 maakte Bigband Cue CD opnames in studio Hitfabryk met Jack Bottleneck.    Hier alvast een voorproefje van deze nieuwe samenwerking.

Bigband Cue in Noardewyn, Omrop Fryslân live tv en radio

Op 10 november 2017 speelde Bigband Cue o.a. met Jack Bottleneck in ‘Noardewyn’, van Omrop Fryslân, live tv en radio. Hier een impressie van het optreden: