Nieuws

Lesrooster per 10 september 2018 op maandag, dinsdag en woensdag.                                 Lestijden onder voorbehoud!

Maandag vanaf 10 september

Dinsdag vanaf 10 september

Woensdag vanaf 10 september

Rockopera Tommy

Op 13, 14 en 15 september wordt de Rockopera ‘Tommy’ van ‘The Who’ gespeeld in Park Heremastate in Joure. Het wordt een grote muziekproductie waar ook Bigband Cue aan meedoet. Arjan Kiel en ik arrangeren 15 songs voor een grote bezetting met veel blazers. Acteur Theun Plantinga speelt de rol van Tommy. De tekst is door Peter Sijbenga vertaald in het Fries. Voor meer informatie en tickets: https://www.rockoperatommyjoure.nl/

Keyboard en pianoles

Zin in keyboard of pianoles in Balk of Sloten? Neem contact op voor een gratis proefles om te kijken of het iets voor je is. We zoeken samen een geschikt tijdstip.

eigendom piet douma

De lessen worden gegeven in Balk en Sloten.

Ook is er een mogelijkheid om thuis online muziekles te nemen, het zogenaamde                           Distance Learning. Ik maak daarbij gebruik van een uniek en kwalitatief goed systeem.    Afstand speelt hierbij geen rol; inmiddels heb ik er Jarenlange ervaring mee. Kijk onder ‘keyboard-/pianoles’ voor meer informatie.

_MG_2447

In februari 2018 maakte Bigband Cue CD opnames in studio Hitfabryk met Jack Bottleneck.    Hier alvast een voorproefje van deze nieuwe samenwerking.

Bigband Cue in Noardewyn, Omrop Fryslân live tv en radio

Op 10 november 2017 speelde Bigband Cue o.a. met Jack Bottleneck in ‘Noardewyn’, van Omrop Fryslân, live tv en radio. Hier een impressie van het optreden: