Arrangementen

Als gepassioneerde arrangeur heb ik het voorrecht gehad om mijn creativiteit en muzikale vaardigheden te kunnen delen met een breed scala aan artiesten, orkesten en evenementen. Mijn arrangementen zijn op maat gemaakt en omvatten een verscheidenheid aan genres en instrumentaties. Hier is een overzicht van mijn arrangementen en samenwerkingen:

Voor HaFaBra en Bigbands

Als arrangeur schrijf ik arrangementen voor harmonieën, fanfares, brassbands, en bigbands. Ik heb samengewerkt met getalenteerde muzikanten en dirigenten om muziek tot leven te brengen voor deze ensembles.

Samenwerkingen met Artiesten

Ik heb het genoegen gehad om arrangementen te maken voor bekende Friese artiesten, waaronder Piter Wilkens, Gurbe Douwstra, Inez Timmer, Tet Rozendal, Leny Dijkstra, Albert Bonnema, Janneke Brakels, Jitske Draijer en Jannie Brandsma. Mijn arrangementen hebben bijgedragen aan hun liveoptredens en muzikale projecten.

Evenementen en Festivals

Ik heb  arrangementen geschreven voor enkele populaire evenementen en festivals in Friesland, waaronder ‘Night of the Heamiel’ en ‘OlieBOP’ in Bolsward. Deze arrangementen zijn speciaal gemaakt voor bigband en hebben bijgedragen aan de unieke sfeer van deze evenementen.

Theaterproducties

Voor de begeleiding voor een aantal theaterproducties heb ik arrangementen gemaakt, zoals voor de musical “Noömi” en “Grenzeloos.” Deze arrangementen omvatten combo’s met blazers en hebben het verhaal op het podium versterkt. Voor de rockopera Tommy in Joure schreef ik samen met Arjan Kiel de arrangementen.

‘Night of the Koemarkt’ in Heerenveen

Samen met brassband ‘Pro Rege’ heb ik arrangementen geschreven voor ‘Night of the Koemarkt’ in Heerenveen, waarbij ik de begeleiding verzorgde voor een indrukwekkende lijst van Nederlandse artiesten. Mijn arrangementen hebben bijgedragen aan het succes van dit populaire evenement met artiesten zoals Martin van der Starre, René van Kooten, Do, Elske DeWall, Jamai, Willeke Alberti, Danny de Munk, Shirma Rouse, Nick en Simon, Lisa Lois, Martijn Fischer, Glennis Grace, Edward Reekers (Kayak), Romy Monteiro, Maan, Tessa Sunniva van Tol, Henk Poort en vele anderen.

Kerstconcert in Theater Sneek

Voor het jaarlijkse Kerstconcert in Theater Sneek creëerde ik speciale arrangementen voor een combinatie van Bigband Cue met strijkers en houtblazers. Deze prachtige muzikale ervaring bracht jarenlang vele leerlingen van het Kunstencentrum Atrium naar het podium.

Uitgeverij FerskaatMP en de Haske Publications

Een aantal van mijn arrangementen zijn uitgegeven bij uitgeverij FerskaatMP en de Haske Publications, waardoor ze direct beschikbaar zijn voor harmonie, fanfare en brassband.

Mijn passie voor het arrangeren van muziek is een voortdurend avontuur waarin ik mijn creativiteit kan delen met anderen. Als u geïnteresseerd bent in het laten schrijven van een arrangement neem dan gerust contact met mij op.

NOTK2013

Night of the Koemarkt Heerenveen (foto Niels de Vries)

‘Lekker Sliepe’, oorspronkelijke titel ‘Buenas Noches’, gearrangeerd voor Koperensemble ‘Koperguod’ o.l.v. Andries Kramer en gezongen door Jitske Draijer.